
Modern işletmeler, asıl faaliyet alanları dışındaki gereksinimlerini uzman kuruluşlara devrederek hem maliyet avantajı sağlar hem de hizmet kalitesini artırır. Arina Mutfak olarak, “yerinde üretim” hizmetimizle tüm yemek operasyonunuzun sorumluluğunu üstlenerek, sizin kendi işinize odaklanmanızı sağlıyoruz.
Yerinde üretim hizmetimiz, mutfağınızın kurulumundan günlük operasyonun yönetimine kadar tüm süreci kapsayan anahtar teslim bir çözümdür.
Diyetisyenlerimiz tarafından, çalışanlarınızın ihtiyaçlarına ve bütçenize uygun olarak aylık menüler planlanır ve tüm satın alma süreçleri yönetilir.
Kendi bünyemizdeki deneyimli aşçılarımız ve servis personelimizle, yemeklerinizi tesisinizde en yüksek kalitede üretir ve sunarız.
Mutfak ve yemekhane alanlarınızın düzeni, verimli kullanımı ve yönetimi tamamen bizim sorumluluğumuzdadır.
Tüm alanlarda, merkezi mutfağımızdaki aynı titiz hijyen ve temizlik prosedürlerini uygulayarak sürekliliği garanti altına alırız.
Projenizde görev alacak tüm mutfak ve servis personelinin seçimi, işe alımı ve sürekli eğitimi tarafımızca sağlanır.